Kvalitet

Vår arbetsplats är ditt hem och din kontorslokal – och det förpliktigar. Vi har fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter. Alla som jobbar på Eriksbergs kembar och städ genomgår en internutbildning, skriver på ett sekretessavtal och kan visa upp ett behörighetskort.

  • Vi har f-skattesedel

  • Vi är momsregistrerade

  • Vi erbjuder vår personal bra arbetsförhållanden genom FORA försäkringar och ansvarsförsäkring.

  • Vi har obligatorisk internutbildning

  • Vi genomför kvalitetskontroller

Vi är försäkrade, bl.a. ansvarsförsäkring som täcker skador som uppstår under arbetstiden.

Personalen har alltid arbetskläder med profiltryck och bär företagslegitimation. Är det någon yta som behöver ett specialmedel så meddela oss det innan.

 

Vi skickar en faktura efter utfört arbete. Avtalskunder faktureras en gång per månad. Vi går efter Checklistor vid all städservice vi utför. Om städningen ska utföras utanför kontorstid kan vi behöva nycklar. Vill ni ha städning när personal är på plats behövs ingen nyckelöverlämning. Vi har kvalitetsgaranti som innebär att vi åtgärdar det ni inte är nöjd med. Reklamation måste göras senast två dagar efter servicetillfället.

 

Personnumret används ENDAST för verifiering hos Skatteverket och för att kontrollera folkbokföringsadress.Tjänster som avbokas 48 timmar innan arbetet påbörjar debatteras halva avgiften.

BESÖKSADRESS

Eriksbergs Kembar och städ

Östra Eriksbergsgatan 89

417 62 Göteborg

 

0101774133

Jour: 0700445044 endast sms

info@eriksbergskembarostad.com

SNABBA LÄNKAR

Tjänster

Kvalitet

Pris

Om oss

OM OSS

Vi på Eriksbergs kembar och städ vill vara din samarbetspartner i vardag och fest. Vill du komma hem till ett nystädat hem, boka abonnemang hos oss med återkommande städning. Eller varför inte en storstädning vår och höst. Har du salt på fönstren efter storm och blåst, vi putsar och ser till så att vårsolen kan skina igenom.

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER