Flyttstädning

Vi erbjuder dig som kund flytthjälp där vi flyttar allt från större villor till mindre lägenheter inom Göteborg. Vi packar, demonterar, emballerar, lastar, transporterar, lossar, packar upp och mycket mer.

 

Vid flyttstädningen städar vi på Eriksbergs kembar och städ efter Mäklarförbundets rekommendationer för att nå bästa kvalitet för er som flyttar ut och in.

Vi har GARANTI på vår flyttstädning vilket innebär att ni kan kontakta oss inom 48 timmar om det skulle vara att ni är missnöjd med något i städningen och vi åtgärdar det då inom två arbetsdagar, ofta tidigare.

Kontakta oss för mer information om flyttpriser

 

Flyttstäd inkl. fönsterputs 0-60 kvm 1800kr Ytterligare pris per kvm 30 kr

 

Extra debitering

OBS, vid takhöjd över 250 cm utgår extra debitering med 9% procent. För arbete utanför ordinarie arbetstid 0600-1800 utgår debitering för Ob-ersättning 25 procent, vardagar kl 18-06, samt fredag kl.18 till måndag kl.06.

BESÖKSADRESS

Eriksbergs Kembar och städ

Östra Eriksbergsgatan 89

417 62 Göteborg

 

0101774133

Jour: 0700445044 endast sms

info@eriksbergskembarostad.com

SNABBA LÄNKAR

Tjänster

Kvalitet

Pris

Om oss

OM OSS

Vi på Eriksbergs kembar och städ vill vara din samarbetspartner i vardag och fest. Vill du komma hem till ett nystädat hem, boka abonnemang hos oss med återkommande städning. Eller varför inte en storstädning vår och höst. Har du salt på fönstren efter storm och blåst, vi putsar och ser till så att vårsolen kan skina igenom.

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER