BUTIK

På Östra Eriksbergsgatan 89 hittar du vår butik och vårt kontor

Vi är knutpunkten i området för skötsel av ditt hem och dina kläder, här finns skräddare och  kemtvätt . Du kan lämna in din jacka till kemtvätt, få dina byxor lagade och beställa fönsterputs, hemstäd eller flyttstädning

Har du företag?

Vi gör allt inom kontorsstädning, trappstädning och fönsterputs för företag. Välkommen in till butiken eller slå oss en signal på 076-5757167. Självklart kan du även maila på info@eriksbergskembarostad.com.

 

Se även Kontakt för telefonnummer och mailadress.


Tvätt

Vi erbjuder tvätt-tjänster för det mesta textiler för privatpersoner och företag. Vi har mattvätt, tvätt av möbelöverdrag, hushållstvätt, kemtvätt, vittvätt ja alla sorters klädtvätt.

Skrädderi

Vi erbjuder bästa möjliga klädvård! Alla slags lagningar och ändringar av herr, dam och barnkläder.

BESÖKSADRESS

Eriksbergs Kembar och städ

Östra Eriksbergsgatan 89

417 62 Göteborg

 

0101774133

Jour: 0700445044 endast sms

info@eriksbergskembarostad.com

SNABBA LÄNKAR

Tjänster

Kvalitet

Pris

Om oss

OM OSS

Vi på Eriksbergs kembar och städ vill vara din samarbetspartner i vardag och fest. Vill du komma hem till ett nystädat hem, boka abonnemang hos oss med återkommande städning. Eller varför inte en storstädning vår och höst. Har du salt på fönstren efter storm och blåst, vi putsar och ser till så att vårsolen kan skina igenom.

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER